Cursussen op maat

Si, Privé

Er zijn verschillende mogelijkheden voor privé lessen. Dit kan één op één of tot maximaal 2 personen. Ik heb deze reguliere cursus verdeeld in een pakket van 13 weken ( 3 maanden), 1 les van 90 minuten per week. Voor het behalen van de verschillende niveaus: A1, A2, B1, B2, C1, C2 zijn er verschillende factoren die van belang zijn om de tijdsduur te bepalen:

  • De leermethode

  • Hoeveel uur per week

  • De motivatie en betrokkenheid van de cursist.

Si, Vakantie

Wilt u Spaans in een zeer korte tijd leren met het doel u zelf verstaanbaar te maken voor uw toekomstige vakantie naar Spanje of naar een Spaanstalige land? Dat kan!

Ik bied een cursus aan die bestaat uit 8 lessen van 1 ½ uur per week waarin de belangrijkste onderwerpen betreffende vakantie worden behandeld. Om u te kunnen redden in uw vakantie. Deze cursus is te vergelijken met een cursus “basis Spaans”

Si, Intensief

Voor snel lerende cursisten en/of voor degene die de taal snel willen of moeten leren, is er ook een methode om binnen een verkorte traject de verschillende niveaus te kunnen bereiken.

Si, Conversatie

Kunt u uzelf al redelijk goed verstaanbaar maken in het Spaans? En wilt u uw Spaans gewoon kunnen oefenen of verbeteren? Dat kan! Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Ik kan een speciaal lespakket voor u maken wat aansluit bij uw behoeften.

Si, bedrijven (kleine groepen)

Ik heb een methode Spaans die gericht is op bedrijven. Na een intake gesprek en het analyseren van de behoeften en wensen van het bedrijf kan ik een leerplan samenstellen om het doel te bereiken binnen de gewenste timing. Dit alles in overleg met de klant.

Si, Workshops

Wilt u over een bepaalde onderwerp uw kennis vergroten of praktiseren in een korte tijd? Ik geef ook workshops voor volwassenen op alle niveaus. De thema’s en de duur van de workshop kunnen aangegeven worden, bv. voor de vakantietijd.

Si, Kinderen

Wilt u uw kind een leerzame, plezierige tijd geven tijdens de vakantie? Ik kan uw kind een leuke educatieve tijd geven door hun kennis te laten maken met de Spaanse taal.

Een paar jaar geleden werd ik gevraagd door een collega en vriendin om haar te helpen bij het geven van workshops Spaans aan kinderen. Dit is mijn goed bevallen en sindsdien ben ik gemotiveerd om kinderen les te geven. Vorige jaar ben ik voor mijzelf begonnen met een Vakantie Workshop voor kinderen in Haaksbergen. Dit is een succes geworden. Inmiddels onderwijs ik Spaans aan de plus klas van een basis school in Enschede.

Kinderen zijn heel enthousiast en blij met mijn lessen. Dit geef mij enorme voldoening. Ik werk heel graag met kinderen van verschillende leeftijden.

Tip: Als u een nieuwe cursist mee neemt dan krijgt u per deelnemer 5% korting in die cursus.

 

thumb-1 thumb-1 thumb-1 thumb-1 thumb-1